Speciális Pszichoszintézis Tréner

Képzés indul: 2019. Szeptember 28.-29.

JELENTKEZÉS

A képzéssel kapcsolatban érdeklődni a +36 30 967-1635 telefonszámon lehet.

Oktatás:

Minden hónapban egyszer szombaton , vasárnap 9 órától 17 óráig
A képzés ideje: 18 hónap. Nyári szünet augusztusban.

Tandíj:

Speciális Pszichoszintézis Tréner
A képzés indulási ideje: 2019. Szeptember 28.-29.
A képzési idő: 18 hónap.
A tanultakból záróvizsgát kell tenni. A vizsgát sikeresen teljesítők Speciális Pszichoszintézis Tréner tanusítványt kapnak.
A képzés díja: 280.000 Ft. Az első részlet 100.000 Ft, a fennmaradó összeg fizetéséhez pedig kamatmentes részletfizetés vehető igénybe.
A képzés minden hónapban egy szombaton vasárnap van 9-17 óráig.

Következő felvételi beszélgetés időpontja:
2019 Augusztus 26. Szeptember 9. Szeptember 23. 18 óra A képzés ideális létszáma korlátozott.

Mi a pszichoszintézis és mi a képzés célja?

Oktatási Központunkban induló Speciális Pszichoszintézis Tréner képzés egy izgalmas vállalkozás, úgy gondoljuk, azért vegyen részt a hallgató, mert minden szempontból megváltozik az élete a tanulmányok befejezése után.

A pszichoszintézis egy pszichológiai program elősegíti az egyén fejlődését és átalakulását, miközben megváltoztatja a gondolkodási készségét és látásmódját önmagával, a környezetével, és az Univerzummal kapcsolatosan. Ez túlmutat a személyén és kaput nyit a transzerpszonális világ felé.

Ebben a transzperszonális világban különböző tapasztalatok érhetik a hallgatót, víziók, álmok, lelki élmények, a módosult tudatállapot egyéb élményei és még sok más.

A képzésünk szorosan kapcsolódik a humanisztikus pszichológiához amiből kialakult a transzperszonális pszichológia. Alapelvnek tekinthetjük, hogy a transzperszonális pszichológia módszere nagyban javítja a személy hatékonyságát különböző területeken. Ez kiemelkedően igaz a mentális és a fizikai egészség , az öngyógyítás módszerében, az oktatásban, és különböző humán szolgáltatásokban. A pszichoszintézis módszere fejleszti a személyiséget, az emberi tapasztalatok szempontjából emeli a személyes tudást az egyén a család és a közösség esetében.

A pszichoszintézis gyakorlati alkalmazása bizonyíthatóan emeli az emberekhez való pozitív viszonyulást.

A célunk az, hogy a hallgatónak lehetősége legyen az aktuális élethelyzetét fejleszteni a módosult tudatállapotok használatával valamint segítse őt a szellemi utakra.

A képzés befejezése után pozitív irányban változó és fejlődő az életképük és tudásuk felhasználható más személyek szolgálatára.

A pszichoszintézis lényege a magasabb énnel való kapcsolat teremtés, és ennek felismerése, bizonyos lelki problémák esetében hatásos és gyors a transzperszonális mezőbe vinni a személyt. A pszichoszintézist hívhatjuk saját magunk kutatásának. Az életünk folyamán utat keresünk, de meg kell tanulnunk az út keresését és ezt célnak tekinteni.

Kövess Facebookon!

Elérhetőség

Shanti Oktatási Központ
Cím: 1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 140.
Telefon: +36 (30) 967-1635
E-mail:

Logó