Rólunk

Shanti Oktatási központ

„Sokan követik az ösvényt férfitestben , és kevesen női testben. Ami engem illet, még a kényszerű lét köre ki nem ürül, női alakban fogom szolgálni a lények javát”

TÁRÁ női Buddha

dr-schlotthauer-ibolya

Bemutatkozunk

Oktatási központunk és tanáraink hite és tapasztalata, hogy a transzperszonális pszichológia és módszerei, a jövő pszichológiájának tekinthetők. Mi úgy gondoljuk, hogy az emberiségnek egy radikális átalakulásra van szüksége, belső magasabb szintű tudatosságra kell lépnie.  Kurzusaink saját élményű és élményalapú képzésnek tekinthetők, gyakorlatorientált. A képzés célja  önfejlesztő és önismereti munka .

A gyakorlat és az elmélet 70/30 arányban oszlik meg. Ezzel biztosítjuk a gyakorlati kompetenciák megszerzését. Az élményszerű képzéssel visszaszorul a papíralapú tanulás, így az elméleti tudás mellett használható gyakorlati tudás keletkezik.

Várjuk a jelentkezőket, hogy tapasztalják meg ennek előnyeit.

Tanáraink

Dr. Schlotthauer Ibolya
Intézményvezető
Módosult tudatállapotok, transzperszonális pszichológiai ,Tibeti medicina és pulzus diagnosztika . légzés terápiák ,meditációk, pszichoszintézis ,Tp önismeret ,Nepáli táncterápia .

Dr. Magyar László
Tudományos parapszichológia

Majoros János Károly
Természetgyógyászati táplálkozástan energetikai elvei Védikus, taoista, buddhista, meditációk Állapotfelmérés, diagnosztikus módszerek

Prof. Dr. Gangler Zoltán
Transzperszonális pszichológia,

Nagy Ervin
Filozófia, Etika, Metafizika, Spirituális filozófia

Rátóczi Attila
Ápolástan, Elsősegélynyújtás,

Szabics Katalin
Spirituális életvezetési tanácsadó

Arató Judit
Taro kártya, bach virág terápia , számmisztika

Kövess Facebookon!

Elérhetőség

Shanti Oktatási Központ
Cím: 1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 140.
Telefon: +36 (30) 967-1635
E-mail:

Logó