Nepáli tréning

30 nap lelki feltöltődés és önismeret Kathmanduban, a Himalája lábánál

A résztvevők elsajátíthatják a meditációs technikákat, a buddhista vallás bölcsességeit és filozófiáját.

Nepáli tartózkodás ideje: 30 nap
További időpontok: 2021. November .

Nepáli Kurzus

Mindenki szeretne eljutni Nepálba. Egy csodálatos misztikus ország, zajos színes forgataga mindenkit elvarázsol . Kathmandu a himalája völgyében felejthetetlen emlék. A hangulatát nem lehet leírni. A buddhista szent helyek hatalmas energiával rendelkeznek.
Szeretem Nepált, szerencsés vagyok, mert sok időt tölthettem el ebben a varázslatban. Az idő egy részét tanulásra fordítottam. A célom további tanulás. Csodás barátaim vannak , sikerült megismerni a nepáli embereket. I Nepálban mindig boldog vagyok, békés és nyugodt. Talán ezért kaptam ezt a nevet “SHANTI “.
Az alapítványommal szeretném segíteni a nepáli embereket. Felejthetetlen élmény Kathmanduban élni, de ott tanulni minden képzeletet felülmúló érzés. Ez a gondolat indította el bennem a nepáli képzés lehetőséget !

Az útjaim során folytatva a tanulmányaimat, tanulom és gyakorlom a Tibeti Medicinát és Pulzus Diagnosztikát, a kathmandui Tibeti Medicina Klinikán és a Tibeti hospise korházban.”

Szeretettel: Dr Schlotthauer Ibolya SHANTI

SHANTI Oktatási Központ kihelyezett önismereti és önfejlesztő Kurzust és Gyógyító Tréninget indít Nepálban (Kathmanduban).

A kurzus magyar nyelvű. Angol nyelvtudás nem szükséges.

Nepáli tartózkodás ideje: 3 – 4 hét
A kurzus következő időpontjai: 2021. November.

A Kurzusról

Az képzés tematikájába beépül a buddhizmus bölcsessége  amely felhasználható a  résztvevők életminőségének javításában vagy későbbiekben  rászorulók segítésére . A meditációs technikákat, a buddhista vallás bölcsességeit és filozófiáját nepáli szerzetestől sajátíthatják el a képzésben résztvevők .  A Himalája lábánál, autentikus környezetben élhetik át ezeket a csodálatos élményeket. A program fontos részét képezi a  buddhista szent helyek látogatása. A kurzus folyamán elsajátított gyakorlatok , az egészséges táplálkozás, a test energetikájának kiegyensúlyozása , valamint a meditációs gyakorlatok teszik lehetővé a test és a lélek gyógyulását és fejlődését.

A Képzésben résztvevők részére a  Shanti Oktatási Központ  angol nyelvű Tanúsítvány állít  ki (Buddhista út counselling). Oktatási Központ a szervezésről gondoskodik, ebbe beletartozik a repülőjegy, a szállás, étkezés és a buddhista szent helyek meglátogatása.

A Gyógyító Tréningről

Oktatási központunk felhívja a figyelmet, hogy olyan érdeklődők jelentkezését is várja, akiknek hosszabb ideje testi vagy lelki problémáik vannak. Ezen jelentkezők részére biztosítjuk a Tibeti Klinika látogatását, ahol tibeti orvos megvizsgálja, ellátja tanácsokkal és megfelelő kezeléssel, Shanti pedig egyéni tanácsadási órát biztosít ezen érdeklődők számára. Oktatási központunk nepáli tréningje egyéni igények szerint lehetőséget nyújt a gyógyulásra. A Gyógyító Tréninggel kapcsolatos további információk a 06-30-967-1635 telefonszámon.

A pontos részleteket az induló csoport tagokkal közösen beszéljük meg. A jelentkezőket személyes megbeszélésen tájékoztatjuk a továbbiakról.

Oktatási központunk az utazás teljes szervezéséről gondoskodik, ebbe beletartozik a repülőjegy, a szállás, étkezés és a buddhista szent helyek meglátogatása.

A képzés tematikája

 • buddhista filozófia
 • buddhista vallás
 • transzperszonális módszerek
 • pszichoszintézis gyakorlatok
 • módosult tudatállapotok
 • egyéni és csoportos önismeret
 • buddhista meditációk
Gyógyító tréning

Részletes leírás

Budapest, Kathmandu

Repülőnk menetrendjétől függően a délutáni órákban indulunk a budapesti repülőtérről. Kathmanduba egy Isztambuli átszállással érkezünk. Az éjszakát a repülőn utazással töltjük.

Kathmandu

A reggeli órákban érkezünk meg a kathmandu-i repülőtérre, ahol már várják a csoportot és szállásunkra visznek bennünket. A nap hátralévő részét pihenéssel vagy a városrész felderítésével töltjük. A finom ételek, az új ízek és illatok, és a semmihez sem fogható hangulat elvarázsolja a résztvevőket.

Szállás

Kathmanduban szállások színvonala elmarad az európai apartmanok színvonalától .
Az álltalunk foglalt apartman , a helyi viszonyokhoz hasonlítva nagyon jó körülményekkel rendelkezik.
Két ágyas szobák, azokhoz tartozó fürdőszoba és nappali várja a csoportot, ahol önellátásra rendezkedünk be.

Buddhista szent helyek melyeket meglátogatunk

Swayanbhunath
Kathmandu: Durbar Square
Patan: Durbar Square
Pashupatinath
Bodhnath
Baktapur stb.

Étkezés

Az út során kizárólag palackos ivóvizet vagy forralt vizet lehet inni , amely mindenhol folyamatosan beszerezhető. A szállásunk közelében lehetőség van egy csodálatos étteremben étkezni .

Területről

Nepál lakóinak száma 25 millió, ebből Kathmanduban 3 millió fő lakik. Területe nagyon változatos, a dombvidéktől a 8000 méter feletti hegyláncokig. Az átlag hőmérséklet + 25 C fok egész évben.

Csomagolás

A repülőn feladható csomag maximális súlya 30 kg, kézipoggyászt álltalában nem mérik meg . Fontos, hogy az útlevél és minden értékes dolog a kézipoggyászba legyen! Mivel néha előfordul, hogy a feladott csomagunk nem érkezik meg velünk együtt a célállomásra, ezért javasoljuk, hogy legyen egy váltás tiszta ruha a kézipoggyászban.

Vízum

Magyar állampolgárok a helyszínen, a kathmandui repülőtéren tudják a nepáli vízumot beszerezni. Ennek díja 40 USD, szükséges hozzá két igazolványkép, valamint a hazautazástól számított hat hónapig érvényes útlevél.

Egészségügyi tudnivalók

Ajánlott gyógyszerek: Láz-és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz, fertőtlenítő. Oltások nem szükségesek , biztosítást mindenkinek kell kötni. Ebben segítséget nyújtunk.

Az utazás és oktatás költségei

 • Megnevezés
 • Repülőjegy
 • Szállás, reggeli
 • Ebéd és vacsora
 • Oktatás, szervezési, és egyéb költségek
 • Taxi költség és a Buddhista szent helyek látogatásának költsége

Fotók

Kövess Facebookon!

Elérhetőség

Shanti Oktatási Központ
Cím: 1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 140.
Telefon: +36 (30) 967-1635
E-mail:

Logó